Blogg

10. jul, 2019

MY

My blev Suprime Championi i Kalmsre den 29/6-19.

Plus hon blev BIV på den 29-30/6. BIS den 30/6.

Så det var en toppen helg för oss.

På lördagen skulle hon bli NOM men när hon satt i buren framme hos domaren så fick hon något i ögat så hon blev irreterad i ögat. så Domaren bad om ursäkt att han inte kunde Nom henne utan fick välja en annan katt, domaren var väldigt besviken att det blev så.

10. jul, 2019

Nu äntligen så är de parade med 14 dagars mellanrum.

De löpte inte på 13 veckor, så vi gick ner till vet. Eva Häger ocg de gjortde tester på dem. då vissade de att de var på in eller ut ur löp. Signe gick ur och Irma gick in. så det var bara att börja plasta in rummet och hämta hannen till henne. 2 v. senare så var det dags igen för då började singe, så nu är båda dräktig

Vi hade bara en barnvagnsinsatts så det var dags att börja leta efter en till så igår (9/7-19) var jag och köpte en till. så idag ska jag göra rent den. 

10. jul, 2019

Rita är vår senaste honkatt.

När hon var knappt 2 månader så trillade hon ner och slog sin höft kanska illa.

Hon fick vara i en liten transportbur i ca 1 månad och det var svårt att hålle henne där, men det gick med mycket möda och besvär. idag så är hennes ben läkt och hon mår bra.

Hon har varit med på en del utst. och verka gilla det, 2 nom har hon fått. men hon har väldigt roliga öron och en domare hade problem med att döma henne för han skrattade hela tiden åt hennes öron.

21. sep, 2018

MY

Tisdagen den 18/9 så gjorde det ett ultaljud på My och hon vissa had hon hade ungar i sin mag och allt ser bra ut. nu hoppas vi de födds den 30/10 för då har min mor namnsdag år vår äldsta dotter Rosanna fyller år.

Om ni är intresserad av en unga och hör av er innan de är 1v. gammla så får ni namn ge er unge. bokstaven ska börja på R.

4. jul, 2018

My.

Idag 4/7 så gjorde vi ett ultraljud på My och det vissade sig att hon har missafall. vi blev ledsna.

Vi ska på nytt besök nästa onsdag 11/7 och vi hoppas på att allt ser bra ut så vi kan få parat henne igen.